Dugme za prognozu
Postoje četiri vrste prognoze koje su dostupne. Klikni odgovarajuće dugme za željenu prognozu.:
 Kružnice na karti:
Svaka kružnica na karti predstavlja određenu lokaciju, grad. Klikni unutar i ime tog grada će se pojaviti neposredno iznad meteograma i u gornjem meniu zajedno sa trenutnim vremenskim podatcima za to mesto. Brojevi unutar kruga predstavljaju temperaturu.
 Sat za satom dugme:
Koristeći ova tri dugmeta da bi dobio prognozu sa razmacima od jednog časa vidi se kakav će biti razvoj stvarne vremenske situacije. Srednje dugme te uvek vraća natrag u sadašnjost. Takođe možeš zakoračiti unatrag da bi vidio kakvo je vreme bilo ranije.
 Dugme za animaciju:
Bilo koji od ovih dugmadi započinju crtanu sekvencu od šest slika (za svaki čas po jedna) što se ponavlja šest puta, a potom stane. Sva dugme pokriva period od šest časova.
 Meteogrami:
Ovo je meteogram. On je sačinjen od kombinacije podataka: temperature, vetrova, jakih padavina i oblaka u periodu preko 24 časa, a to je horizontalna linija tačno iznad crnih brojeva: 00:00, 12:00, 24:00.
Siva skala pokazje gustoću navučenih oblaka: što je linija tamnija; tamnije je nebo iznad tebe. Na vremenskoj liniji možeš vidjeti koliko je naoblačenje bilo, koliko je sada i koliko će biti za određeni čas.
Crvena linija predstavlja temperaturu u Celzijusovim stepenima. Pročitaj temperaturu na crvenoj skali na levo. Na liniji vremena možeš videti koja je temperatura bila ranije, koja je sada i koja će biti za određeni čas.
Svetlo plava oblast znači jake padavine (= količina kiše, snega itd.) i meri se u mm/čas. Pročitaj količinu jakih padavina na skali na levo (ista kao i temperatuna skala). Na vremenskoj liniji možeš videti kakva je padvina bila, kakva je sada i kakva će biti za određeni čas.
Zelena linija predstavlja brzinu vetra u km/čas. Pročitaj brzinu vetra na zelenoj skali na desno. Na Liniji vremena možeš videti koja je brzina vetra bila ranije, koja je sada i koja će biti za određeni čas.
 Druge skale
  Skale za temperaturu prognoze:

Prognoza pokazuje temperaturu koristeći obojena područja gde svaka boja pokazuje određeni nivo temperature u stepenima Celzijusa.
 
  Skala prognoze vremena:

Prognoza pokazuje brzinu vetra koristeći obojena područja gde svaka boja predstavlja određeni nivo brzine vetra. Brzina vetra u kilometrima na čas je pokazana dole na skali (0 .. 117).
Skala brzine vetra [km/čas]
  Skala prognoze jakih padavina:

Prognoza pokazuje jake padavine koristeći bela i sivo obojena područja. Tamno siva znači više padavina. Skala pokazuje u kakvom su odnosu boje sa padavinama u milimetrima na čas.
Jake padavine [mm/čas]
  Skala prognoze oblačnosti:

Prognoza pokazuje naoblačenje koristeći bela i siva područja. Tamno siva znači veće naoblačenje i teže oblake.
Naoblačenost