Nauwkeurige weerplanner
theyr.net
INLOGGEN
gebruikers-ID: wachtwoord: OK
hier registreren voor gratis 14 dagen uitproberen
   
theyr.tv Intro theyr.tv
  Het principe achter onze service is het produceren en aan de gebruiker aanbieden van de best mogelijke weersvoorspellingsgegevens via een gebruiksvriendelijke maar gedetailleerde interface.

Ons systeem wordt uitgebreid gebruikt door professionals en op de vrijetijdsmarkt:

 • Olympische zeilers
 • Ondersteuning bij internationale zeilwedstrijden voor spelers en fans
  (Transat, Ostar, Brits Olympisch zeilteam, Gypsy Math IV, enz.).
 • F1 raceteams (Midland F1)
 • World rally-teams (BP-FORD World Rally Team)
 • Elektriciteitsnetten
 • Windmolenparken
 • Nucleaire centrales
 • Onderzoeksfaciliteiten op zee
 • Midas-project Europees Ruimteagentschap
 • Bouw
 • Piloten
 • Reddings- en reddingsbootorganisaties
 • Ferrymaatschappijen
 • Vissers
 • Paragliders
 • Windsurfers
Meer informatie ->
 
  theyr.tv theyr.tv
  Abonneren / Betalingsopties  
 
Internationale oplossingen Periode Bedrag Kost per dag  
Kredietkaart of PayPal
(Internationale dekking)
1 jaar
terugkerend per maand
£35.00 / €50.00*
£4.50 / €6.50*
9p / €.13c*
13p / €.18c*

->
->
         
SMS & Premium
(geen registratie vereist.
max. 200 landen gedekt)
7 dagenpas
1 dagpas
£4.00 / €5.50*
£2.50 / €3.50*
57p / €.78c*
->
->

* De Eurobedragen zijn benaderend in functie van de koers van het Britse pond.

 
  theyr.tv  
theyr.tv service theyr.tv
  Vanaf € 1 per week krijgt u volledige toegang tot een uitzonderlijk kwalitatieve weersvoorspellingsservice die ook uitgebreid wordt gebruikt door professionals en op de vrijetijdsmarkt in Europa, Scandinavië, VS, Canada, de Caraïben, Centraal-Amerika en alle omliggende zeeën en oceanen.

De gebruiksvriendelijkheid van het systeem ligt in de kwaliteit van de service. Theyr.tv plaatst de gebruikers gewoon op hetzelfde niveau als een goede meteoroloog.

 
  theyr.tv theyr.tv
  Nieuws  
  Nieuwe ontwikkeling
theyr.tv biedt hogedefinitieweersgegevens aan de professional en de liefhebber van het noordelijk halfrond. Onze computerfaciliteiten en onze technische staf in ons hoofdkwartier in Reykjavik bieden aan meer dan een half miljoen gebruikers maandelijks toegang tot 30.000 kaarten met meer dan 350 links per pagina (in 40 talen) die 365 dagen per jaar elke twaalf uur worden bijgewerkt.

Voor onze technische staf van meteorologen, wetenschappers en programmeurs is het een echte uitdaging om continu op zoek te gaan naar verbetering van de service voor onze klanten.

De aanverwante diensten en verdere verbeteringen die dit jaar worden gepland zullen op deze nieuwspagina worden aangekondigd.

Inschrijving
Voor slechts 68 pence (ong. €1) per week voor onbeperkte toegang.

U hebt verschillende betalingsmogelijkheden zodat u alle mogelijkheden hebt om van deze service gebruik te maken. Via telefoonnummers voor Premium-abonnementen, over sms tot kredietkaartoplossingen, krijgt u volledige toegang voor 1 dag, 1 week, 1 maand of het hele jaar door. Onze ploeg bij theyr.tv kijkt ernaar uit onze service aan u te leveren.

 
    theyr.tv
GB
Frankrijk
Nederland
Spanje
Italië
Duitsland
     
  Schermvoorbeelden theyr.tv
theyr.tv  
meer...  
theyr.tv  
Getuigenissen  
'... de Theyr.tv weeroplossingen vertegenwoordigen een innovatie voor de jachtzeiler en bieden een veel gedetailleerder zicht dan vroeger op de weeromstandigheden die onderweg kunnen optreden. De TRANSAT is de eerste oceaanrace met een weerservice van het kaliber van Theyr.tv.’
TRANSAT-persbericht

"Als windsurfer, surfer en professionele ontwerper van windsurfboards is een betrouwbare weersinformatie voor mij bijzonder belangrijk. Ik gebruik Theyr.tv sinds ze on line zijn en ben erg onder de indruk van de accuraatheid van hun weersvoorspelling. We praten hier niet over dagen, maar over uren. Theyr.tv heeft mijn leven heel wat gemakkelijker gemaakt. Ik moet op het strand niet meer wachten op de wind. Deze dagen behoren eindelijk tot het verleden.'
Sebastian Wenzel / fanatieke ontwerper van windsurfboards (Portugal)

“…Theyr.tv is het tool van mijn keuze. De voorspellingen zijn accuraat en worden constant bijgewerkt zodra recentere informatie beschikbaar wordt. Ik heb de mogelijkheid om animaties te maken voor de dag in kwestie en kan bepaalde weerparameters die van belang zijn uitfilteren. In mijn geval is dit hoofdzakelijk de windsnelheid en verschillende eenheden, maar ik kan ook kiezen voor temperatuur, neerslag en wolkenformaties, ..."
Tim Gulland, Senior Design Engineer, Jordan Grand Prix

“Ik ben van mening dat deze site voor ons piloten in Frankrijk erg belangrijk is, en wel om twee redenen, eerst en vooral beschikken we niet over een dergelijke service bij de nationale weersvoorspelling (Meteofrance) of beter gezegd dit kan wel, maar we moeten er veel voor betalen...ten tweede omdat sommigen onder ons veel rondvliegen in Europa, met enkele muisklikken beschikken we over alle info op theyr.tv. Dit helpt ons erg vooruit. 't is een schitterend beroep ..."
Tim (piloot)

“The feed-back in Newport van schippers die het systeem gebruikten (theyr hoge resolutie GRIB) was uitstekend en Franco Manzoli vertelde dat het systeem hem goed heeft geholpen om de race te winnen. Ook de publiekswebsite was een grote hulp om het publiek in staat te stellen de race te volgen en te zien wat voor weer de deelnemers zouden moeten trotseren”
Martin Holden in naam van de wedstrijdorganisatie van OSTAR 2005/07

"Op zee gaan vissen zonder uw weersvoorspelling is zoals door Glasgow rijden met de ogen dicht...'
Robert (Schotse visser)

meer...

theyr.tv
theyr.tv    
DISCLAIMER | PRIVACY | WEBMASTER